lördag 10 maj 2014

Heja Appar och Austria!

I dag har jag släpat runt på Catharina för lite stylings tips till mina badrum. Hon började med att tanka sin bil och blev alldeles förskräckt hur mycket bensin den slukade..hehe
Om man tittar noga på bilden så ser man klart och tydligt mig och Catharina i den runda spegeln, då butiken var stängd så förvandlades vi till fönstertittare!
När vi skulle byta stad så körde vi lite vilse men det löste Catharina genom sin mobil, då jag inte förstår mig på knappar och appar eller vad hon pratar om, vad är det för fel på en karta?
Hon är otroligt koncentrerad men det måste man nog vara med så många appar...hehe
Sedan var vi på G igen och då passade jag på att ta lite Selfie bilder..hehe
När vi passerade godisbron så fick vi båda sockerfall och var tvungna att stanna. Vi båda tycker det är en fiffig uppfinning att bygga en bro av godis...hehe
Catharina kör på så bra och jag passar på att ta ännu fler selfie bilder, det kan man aldrig få för många av! 
När vi kom hem efter en lång rolig dag i affärerna, så släppte jag av Catharina vid jobbet då hon ska jobba natt. Då blev vi båda lite ledsna, men det vände snabbt då vi kom på att vi ska ses i morgon igen, vi har sådan tur här i livet!
Jag hann precis hem till Mello och vilken kväll det blev, spännande till tusen, och ett stort grattis till Sanna Nielsens tredje plats och Österrikes Conchita Wurst vinst i Eurovision Song Contest, vad bra Ni båda var! 
Kärlek <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar