torsdag 12 juni 2014

Pigg och sugen på livet!

När vi människor föds så är vi fyllda av kärlek, nyfikna och orädda. Sedan får man lära sig att passa in i en mall där alla ska vara lika. Men Annika har aldrig passat in där, och kommer aldrig heller göra, för jag har alltid upplevt och upplever saker som jag inte riktigt kan förklara. Och det har alltid funnits en nyfikenhet hos mig, en busig känsla om hur stort allt är, och hur mycket kunskap jag besitter. Sist när jag träffade Birkan Tore sa han, - Annika, you were born a healer. Och han berättade då att jag snart kommer förstå vad han menar, nu har den tiden kommit.
 Det är häftigt att jag kan med handen paja en glödlampa utan att behöva röra den, hur knasigt är inte det? Fast å andra sidan har jag väl alltid känt att jag har för mycket glöd i mig...hehe. 
När jag healar våra hundar så får jag hela tiden elektriska stötar i mina händer och det sprakar om dem, högt och tydligt, även fast jag inte rör vid dem. Det hettar i mina handchakran och hundarna blir som paralyserande och somnar, för att sedan vakna direkt när jag slutar med healingen. 
Att känna en nyfikenhet och öppna sinnena, men inte tvinga fram något är det bästa man kan göra, för det är då allt händer. Viktigt är också att ha vetskapen om att det finns inga begränsningar, det är bara vi människor som sätter dem! Just nu läser jag boken "Väck din inre healer" av Eric Pearl, och den är bara så rätt för mig att läsa precis nu.
Kärlek <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar