torsdag 19 november 2015

Wonder Core Smart!

När jag träffade min, Osteopat Anders Wiklund, så tillrätta ställde han mitt nervsystem som var skadat efter en blygdbens förskjutning 10 år tidigare. Efter 5 ggr så var domningarn och nervskadorna helt borta! Men en del av mina muskler var då obefintliga och jag var tvungen att skynda långsamt för att bygga upp dem. I somras så köpte jag ett träningsredskap som heter, Wonder Core Smart och det blev min räddning!
Här kunde jag isolera och träna mina nedre, mellersta och övre magmuskler på ett skonsamt sätt. Till följd så fick jag starka, vältränade magmuskler, samt armar och ben. Jag kan göra Push Ups, träna Triceps, Bridge, Sit Ups / Crunches, Scissor Kicks, Bicycling, Forearm & Biceps och Ab Tuck.
Fördelen med Wonder Core Smart är att den är justerbar så att man anpassar den efter träningsnivån. Den har dolda justerbart motstånd på varje sida, vilket ger ett motstånd från 11 kg till 22 kg! 
Man får en massa motstånd på vägen ner och rätt grad av stöd på vägen upp. Musklerna arbetar genom hela rörelseomfånget på ett skonsamt sätt. Och det ger min kropp en fantastisk core träning.
Dessa sex träningsövningar plus konditionsträning har gett mig det ultimata träningsprogrammet som jag behövde för att stärka och träna min kropp.
Livet som frisk är fortfarande helt obeskrivligt för mig! Och ofta så säger jag till mina barn, att jag skulle skämmas om jag skulle klaga på något, för när man är frisk så finns det inget att klaga på! Inte för att jag gjorde det innan heller, för livet är så himla kul att leva, oavsett!
Kärlek <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar