söndag 24 april 2016

Skönhetsmineral med starkt hälsofrämjande effekter!

För ett år sedan när jag för första gången träffade min Osteopat Anders Wiklund så förändrades hela mitt liv! Dels för att han la mitt nervsystem till rätta (enkelt beskrivet) efter en bilolycka som jag vad med om vid 20 års åldern. Jag hade då gått med nervskador i 27 år men trots det så lyckades han "väcka" nervtrådarna till liv så att de hamnade på rätt plats. Samtidigt så berättade han om MSM som är ren organiskt svavel och lika ogiftigt som vatten. Svavel är ett kroppseget ämne och återfinns i vår blodplasma, men ibland har vi för lite av det pga olika omständigheter och ålder. Svavel är en skönhetsmineral med starkt hälsofrämjande effekter!
Svavel har enormt många häftiga egenskaper och påverkar kroppen till att självläka. MSM hjälper vid  hår- och nagelproblem, hudbesvär, astma och allergier, åderförkalkning, artros, reumatism, muskel- och ledvärk, förstoppning och andra magbesvär, kärlkramp och hjärtinfarkt, sömnproblem, återhämtning, låg energi snarkningar, domningar, känselnedsättning, blödande tandkött och tandfickor, depression och diabetes. 
 MSM verkar antiinflammatoriskt, ökar blodcirkulationen och höjer mjölksyratröskeln. Man får en ökad ork och pigghet. MSM minskar även trycket i cellen och fungerar som en cellmjukgörare som gör cellmembran mer genomträngliga, vilket gör att cellerna bättre tar upp näring och syre. Och kan då effektivt lämna ifrån sig de slaggprodukter som uppstår vid själva cellförbränningen.  
Dosering:
Vecka 1: Ta ett kryddmått om dagen
Vecka 2: Öka till två kryddmått.
Vecka 3: Öka till tre kryddmått
Vecka 4: Öka till fyra kryddmått (1 tesked) 
Ligg kvar på denna dosering och se om Du får önskad effekt annars öka.  
Själv var jag uppe i en dos på 6 tsk per dag för att få effekt för att sedan gå ner i dos, konstigt nog fick jag inga avgiftningssymptomer. Men har man spenderat ett helt liv att bara äta nyttigt och rensa alla inre organ pga svår allergi (som också den är ett minne blott) så har man nog direkt inga gifter att bli av med!
Tjingeling <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar