lördag 9 april 2016

Stekta äpplen med vaniljmascarpone!

I morse gjorde jag iordning vaniljmascarpone och ställde in den i kylen. I kväll stekte jag äpplena och la dem dem ovanpå mascarponen medan de var ljumna. På toppen strödde jag över havregryn som jag stekte i smör och kokossocker.
Ingredienser:
250 g mascarpone
1 st vaniljstång
Snitta en vaniljstång och skrapa ur fröna. Blanda med mascarpone. 
Ingredienser:
2 äpplen
25 g smör
1,5 msk kokossocker 
1 msk kanel
Kärna ur äpplena och skär dem till cirka 1,5 cm tjocka skivor. Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans med kanel och kokossocker tills de blir mjukna, ca 5 mina. Vänd dem då och då så att det inte bränns vid. 
Kärlek <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar