söndag 15 maj 2016

Fyllda paprikor och tomater!

Till kvällsmat gjorde jag fyllda paprikor och tomater i ugn som blev så otroligt goda. Man blir så mätt på denna rätt och allt känns så lätt...hehe
Fyllning:
1 gul hackad lök
champinjoner, skivade
krossade tomater
grädde
örtsalt
smör
Skala och hacka en lök. Skiva champinjonerna. Stek lök och champinjonerna i smör. Häll över krossade tomater och grädde. Krydda med örtsalt.
Couscous:
Koka upp vatten och häll i couscous. Stäng av plattan och låt stå i fem minuter under lock. Blanda ihop den färdiga couscousen med lök och champinjon blandningen. Fyll paprikor och tomaterna med couscous blandningen. Strö över parmesanost. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter.   
Servera med lite persilja och gurka.
Tjingeling <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar