söndag 19 juni 2016

Imorgon kommer Heike Bella!

Imorse tog jag på mig Olivers stora röd rutiga skjorta och ett par svarta åtsittande shorts. Verkligen en perfekt outfit för en hel städdag! För imorgon kommer Heike Bella och då vill jag att hemmet ska skina lite extra, det uppskattar säkert hon....hehe 
Fattar inte att det redan har gått två veckor sedan hon var här sist, tiden rusar verkligen iväg. Men jag njuter till fullo varje dag, tänker inte missa en sekund av det vackra livet!
Tjingeling <3

6 kommentarer:

 1. H*****te... du får gärna komma hit o städa åt mig oxå om du går klädd sådär ;) trodde att jag skulle trilla av stolen när jag såg denna vackra och (censur) bild på dig :)

  men är så skönt att gå fritt klädd när man städar <3 kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha oj, inte vill jag att Du ska trilla av stolen!!
   Tack för komplimangen men städa får Du göra själv...hehe
   Ha en fortsatt trevlig kväll. :)
   Kram

   Radera
 2. haha som tur va så har jag armstöd på min datorstol ;) så jag ramlade inte av ^^ hehe ja det lutar åt det hållet faktiskt, men det är kul och rogivande att städa, särskillt med bra musik :)

  tack detsamma fina du!

  Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vilken tur! :P
   Ja, visst är det mysigt att städa med musik i bakgrunden, det är så harmoniskt för själen. :)
   Kram

   Radera
 3. håller fullständigt med :) hemmet får en mycket mysigare o mer harmonisk energi och det känns bra för kropp o själ att det är rent i hemmet oxå :) Nu ska jag sova, så ska jag städa imorgon ;) tack för inspirationen till det <3 Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det var så lite så. :)
   Sov gott!
   Kram <3

   Radera