onsdag 8 juni 2016

Sanna Edhins fiskrätt med currysås!

Nathalie blev så sugen på Sanna Edhins fiskrätt med currysås, så det fick bli vår kvällsmat. Det är otroligt goda smaker som blandas i munnen och jag njuter verkligen av varenda tugga!
Ingredienser:
Råris
1 tsk gurkmeja
1 tsk vitlökspulver
Himalayasalt
Färsk eller delvis tinad fisk (torsk)
Kokosflingor
Yoghurtsås:
1 del majonäs
1 dl naturell yoghurt
Curry efter smak
Himalayasalt
Koka riset, krydda och rör om. Lägg  fisken ovanpå riset och låt den ångas till den är genomkokt i ungefär 5 minuter. Blanda ihop ingredienserna till yoghurtsåsen och servera den vid sidan om fisken och riset som beströs av lite kokosflingor.
Tjingeling <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar